Putovanje
21.10.2024.

Neka ove jeseni svako putovanje sa decom bude i bezbrižno

Ako ste ovih dana i dalje pod uticajem lepog vremena, verujemo da maštate o nekom jesenjem putovanju. Za nešto manje od mesec dana obeležavaćemo Dan primirja, koji nam donosi produženi vikend, pa eto prilike da se otputuje bilo gde. Još ako je ostao i koji dan od godišnjeg odmora, možete da organizujete malo duži odmor.

Priprema za jesenja putovanja

Dok su deca mala, vi možete da budete bezbrižni, kada su putovanja u pitanju. Naime, ako uglavnom putujete kolima, ovih dana vas očekuju dva najvažnija zadatka. Prvi, zamena guma, jer sneg može da iznenadi. Drugi, ne manje važan, obezbeđivanje udobnosti u automobilu za sve članove vaše posade.
Ne sumnjamo da ćete se već raspitati se o vremenskoj prognozi i odeću prilagoditi izabranoj destinaciji. Ono što može da bude koristan savet jeste pakovanje putne apoteke. Bez nje i osiguranja nikako van zemlje.I naravno, bez sertifikovanog auto sedišta.

Bebi birajte kvalitetno i sertifikovano auto-sedište

Nije sve jedno u kakvom sedištu se vaš mališan vozi. Ako očekujete prinovu u narednom periodu, raspitajte se o modelima auto-sedišta na tržištu. Možete da krenete od tzv. jajeta, koje se koristi svega par meseci, ali je veoma praktično za roditelje. No, već sa navršenih šest meseci života beba ga prevazilazi te je najbolje da tada odaberete ono koje će koristiti do navršenih 12 godina života, odnosno 150 cm visine deteta, kako je zakonom određeno.

Predlog auto sedišta

Colombo sedište brenda Lorelli

Zadovoljava sve potrebe deteta, proizveden po standardu ECE R129/03 i do kraja oktobra 30% jeftiniji. Namenjem je mališanima od 76cm visine, odnosno 9kg težine. Mekani jastuci štite dete i omogućuju mu dodatnu udobnost. Colombo auto sedište se lako montira uz pomoć sigurnosnih pojaseva. Naslon se podešava po visini deteta, tako da prati njegov rast. Navlaka za sedište se skida i periva je na 30 stepeni.

Peg Perego Wonder Grey Via-1-2-3

Još jedno multifunkcionalno sedište namenjeno mališanima od prve godine života. Model Peg Perego Wonder Grey sa Isofixom pruža udobnost sve do 12 godine života. Prati rast i razvoj deteta te se prilagođava njegovoj visini uz podešavanje naslona glave. Sedište je proizvedeno po evropskom standardu ECE R44/04.

 

Promo tekst

Foto:kidsland.rs, canva pro

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Koferi 96.798.21
Kofer za decu Play all day  96.798.21
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Koferi 45.911.41
Kofer Mickey Heads 45.911.41
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.766,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Koferi 42.210.41
Kofer za decu Mickey Peek a Boo 42.210.41
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Beauty Case 37.439.21
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno