Festival dojenja
03.10.2024.

Zahvaljujući današnjoj edukaciji 500 mama je spremno da uspešno doji

“Draga Aleksandra,

Hvala Vam što ste organizovali ovakvu vrstu predavanja. Mnogo mi je značilo da čujem savete u vezi dojenja, naučila sam dosta toga novog i sigurna sam da će mi značiti kada budem počela da dojim. 

Takođe je i sam koncept onlajn predavanja izuzetno konforan!” T.L.

Ovo je samo jedan od komentara učesnica XV Avent festivala dojenja, koje su u današnjem četvoročasovnoj edukaciji uspele da dobiju odgovore na brojna pitanja. Verujemo da su opuštene u toplini svoga doma pažljivo slušale naše sagovornike, beležile njihove važne napomene i savladale osnove uspešnog dojenja.
Edukacija je tradicionalno besplatna zahvaljujući Philips Avent-u, kao i brendovima bebi opreme Stokke i BBO, ali i AlpenKid-u, homeoptaskim lekovima i Bambo ekološkim pelenama za bebe, koje na naše tržište dolaze direktno iz Danske.

Milena Popević, savetnica za dojenje, Dr Katarina Lazić, pedijatar-neonatolog u Institutu za neonatologiju, Dr Donka Filipović, ginekolog-akušer, šef akušerskog odeljenja u GAK „Narodni front“, Stojanka Pejčić, patronažna sestra u domu zdravlja „Voždovac“ i Dr Tatjana Vlašković , psihijatar u Psihološkom savetovalištu „Centar“ odgovarale su na brojna pitanja učesnica ali i podelile brojne savete i svoja iskustva koja će pomoći trudnicama i mamama na njihovom putu roditeljstva.

Svaka podrška majci je važna, naročito u periodu kada se priprema za roditeljstvo jer tada ima i najviše vremena za edukaciju. Zna mama šta je najbolje za njenu bebu, zato i insistira na najzdravijoj hrani koju može da joj priušti. Baš tu na scenu stupa Avent festival, da je osnaži u uspešnom dojenju.

Foto:decjisajt.rs

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Koferi 42.913.41
Kofer Minnie Figaro 42.913.41
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Koferi 41.911.41
Kofer Soccer 55cm 41.911.41
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pojas za trudnice, UB04  
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.800,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Canpol Babies elektricna pumpica za izmazanje - Take&Go
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
11.400,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno