Alternativna medicina
11.06.2024.

Kako da vaš mališan ostane zdrav na letovanju

Jedan od najpoželjnijih meseci za odmor sa bebama i malom decom je upravo jun. Zašto? Manje su gužve, a vrućine još nisu tako velike da je to neizdrživo. 
Ono što je osim lepe destinacije i udubnog prevoza najvažnije svakom roditelju - jeste da porodični odmor prođe bez zdravstvenih problema. Virusi vrebaju sa svih strana, pa dok se radujete putovanju pažljivo pripremite putnu apoteku. Pored obavezne zaštitne kreme za sunčanje i toplomera, dodatni lekovi će učiniti da se osećate sigurnije na letovanju.

Nezaobilazan lek svake putne apoteke

Naš savet je da ovog leta na put ponesete nemački homeopatski lek Influcid koji je odavno dostupan na našem tržištu, a može se naći u svakoj apoteci. Influcid je velika pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Brz prelazak iz rashlađenih prostorija na visoke letnje temperature, hladna pića sa ledom izazivaju šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. 

Influcidom koristite sa pojavom prvih simptoma

Dakle, ukoliko se desi da primetite prve simtome koji ukazuju da je krenulo bilo koje virusno oboljenje (malaksalost, bolovi u mišićima i kostima, temperatura...), odmah krenite sa upotrebom Influcida koji ste poneli u svojoj putnoj apoteci. Viruse će organizam savladati uz pomoć Influcida, i vaš odmor će proći bez nepotrebnih problema. Influcid je velika pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Pomaže kako deci, tako i roditeljima da ostanu zdravi na letovanju.
 

Promo tekst
Foto: Alpekid, dreamstime_m_103349222-Sergey-Novikov

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Interesovanja 20005CT
 Supermarket kolica 200052
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.940,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Šatori 553257CT
Šator Bella sa 100 loptica 553257
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.788,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Klackalice 405112CT
Konj na ljuljanje Red Horse 405112
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.388,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno