Alternativna medicina
27.06.2024.

Ovo su znaci koji potvrđuju da ste alergični na polen

Ako vas u letnjem periodu muče kijavica i promuklost moguće je da ste alergični na polen. Najčešća vrsta alergija koja se javlja leti jeste ona na polen i travu, dok u avgustu kreću alergije na polen i korov, poput crnog pelina, bokvice, kiselice i najmoćnijeg alergena - ambrozije. 

Alergije - šta ih izaziva i kada su najintenzivnije?

Trave cvetaju od maja do polovine jula, a većina manjim intezitetom i u septembru. Korovi poput ambrozije, najvećeg i najjačeg korovskog alergena, kao i raznih vrsta loboda, kiselice, bokvice i pelena cvetaju od druge polovine maja, pa sve do novembra, i predstavljaju pravo noćnu moru za sve one koji su na njih alergični.
Alergijske bolesti zauzimaju 4. mesto najznačajnijih hroničnih bolesti današnjice i predstavljaju neinfektivnu epidemiju 21. veka. Smatra se da svaki drugi stanovnik planete ispoljava kliničku sliku alergijskog rinitisa, a da je oko 60 odsto obolelih preosteljivo na polen ambrozije.

Alergijski rinitis

Najčešća manifestacija alergije u proleće i leto jeste alergijski rinitis, pod kojim se podrazumeva: curenje iz nosa, kijanje, kašljanje, suženje očiju. Rinitis se obično zadržava u gornjim delovima respiratornog sistema, a imunitet, koji se suprotstavlja daljem širenju, svakako je veoma značajan i treba ga jačati. 

Polinol


Polinol je prirodni lek za alergijska oboljenja gornjih disajnih puteva. To je kompleksni homeopatski lek koji sadrži jedinstvenu kombinaciju tri prirodna pojedinačna leka. Koristi se u terapiji alergijske kijavice i alergijskog rinitisa.
Ključne karakteristike leka Polinol:
* visoko efikasan u lečenju alergijskog rinitisa
* prevencija i oslobađanje alergijskih simptoma
* značajno poboljšanje kvaliteta života
* laka i jednostavna upotreba
* nisu potrebne redovne posete lekaru
* odlična podnošljivost, neželjeni efekti zanemarljivi
* preporučen za decu i odrasle

Promo tekst

Foto:dreamstime_m_122617453-MNStudio-opt.jpg, alpekid.rs, cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/woman-suffering-from-her-allergy-6865169/

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Prazne pernice 000020215
Pernica prazna 2zipa New Game Level 503024030
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pune pernice 000019542
Pernica puna Love Heart 1B 54539
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Torbe za patike 000019545
Torba za patike Love Heart 54543
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
799,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno