Alternativna medicina
30.07.2024.

Homeopatska putna apoteka - za odmor sa decom


Kako planiramo gde ćemo i kada ići na odmor, tako je neophodno na vreme planirati kako da u tom periodu ostanemo zdravi. A može li se taj deo isplanirati?
Odgovor je DA. Najčešći uzrok iznenadnog oboljevanja su virusi. Ta, okom nevidljiva stvorenja, su uvek tu negde oko nas i čekaju momenat slabljenja našeg imunološkog sistema da nas napadnu.

Ne brinite, postoji rešenje za viruse!


Dve nedelje pre odmora krenite sa davanjem Immunokinda deci (podrazumeva se da ga i sami koristite), jer u pitanju je homeopatski lek za podizanje ćelijskog imuniteta. Uz njega obavezno koristite i adekvatan probiotik. Potpuna zaštita se postiže preventivnim uključivanjem i homeopatskog leka koji nam direktno pomaže u borbi sa virusnim infekcijama - Influcida. Njega bi trebalo dodati nedelju dana pre polaska na odmor, i obavezno ga imati spremnog u putnoj apoteci koju nosite sa sobom.
Do sada smo govorili o prevenciji. Ukoliko se desi da osetite prve simtome koji ukazuju da je krenulo bilo koje virusno oboljenje (malaksalost, bolovi u mišićima i kostima, tempeatura...), odmah krenite sa upotrebom Influcida koji ste poneli u svojoj putnoj apoteci. Viruse će organizam savladati uz pomoć Influcida i vaš odmor će proći bez nepotrebnih problema.
Leto i odmori su tesno povezani sa svakodnevnim korišćenjem klima uređaja. Bilo da ste u vrelim kolima ili u toploj sobi sigurno je da će u ovom periodu biti uključen klima uređaj. Temperaturno olakšanje donosi i aktiviranje problema sa sinusima.  Rešenje za probleme sa sinusima ima homeopatija, to je Cinnabsin,još jedan neophodan član putne apoteke.
U zdravlju provedite svoj odmor dok vas u putnoj apoteci čuvaju Influcid, Imunokind i Cinnabsin.

Promo tekst

Foto: Alpekid.rs

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Tricikli TS-68, ljubičasti
Tricikl TS-68 ljubičasti
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.500,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Autići 2304lic
Oklopno vozilo 2304
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Robot spiner 11/62156
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.099,00 RSD

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Preporučeno

09.
Sep
2024
Alternativna medicina
29.
Aug
2024
Alternativna medicina
21.
Aug
2024
Alternativna medicina